Заздравители на Eveline: [SOS Brittle and broken nails & 8in1 Total Action]

Здравейте!

Докато се чудех каква да е днешната публикация, понеже се отказах да пиша за септемврийски любимци по средата на месеца, любимият ми заздравител стоеше кротко де мен и чакаше да нанеса днешния слой. И така, реших, че е време да ви запозная с него по от близо.

1

Количество: 12 ml

Цена: 3,80 лв

Къде: И двата са от дрогерии Lilly

Какво обещават производителите:

За 8in1 Total Action:

Революционна формула с активен комплекс за здрави нокти (StrongNail ™), който прониква в структурата на нокътя, ефективно регенерира и изгражда. Стяга, втвърдява максимално и стимулира растежа на нокътната плочка. Подобрява гъвкавостта, правейки ноктите по-устойчиви на наранявания. Защитава срещу нацепване и чупене. Помага за възвръщането на гладка повърхност и блясък на увредените, грапави нокти. След 10 дни, всички проблеми на ноктите изчезват и ще се радвате на красиви и здрави нокти.

Интензивна терапия предназначена за увредени и крехки нокти, също така за отслабнала нокътна плочка след падане на нокътя.

Използвайте редовно, защото с проникването на всеки слой в ноктите, те стават необикновено здрави, силни и твърди. Внимание: Преди употреба, защитете кутикулите със зехтин или крем.

Как се нанася: По един слой в подължение на 4 дни, след което изтриваме и започваме от начало.

+ нанесен, придава здрав вид и блясък на ноктите (тук искам да уточня, че SOS Brittle and broken nails е прозрачен, независимо от броя на слоевете, докато 8in1 Total Action придава много приятен млечен цвят)
2

Моето мнение:

Открих този заздравител януари месец тази година. Видях го случайно в Lilly в Mall Plovdiv и също така случайно реших това да е следващия ми заздравител, молейки се да се окаже работещ, защото ноктите ми бяха в окаяно състояние.След като изгабих първото шишенце (8in1), спрях да ползвам заздравител и преустанових употребата му преди един месец. Тук искам да уточня, че съм пробвала няколко от заздрвителите на Perfect, Flormar и Victoria Beauty, всички без резултата, който постигнах с тези на Eveline. При мен изпълни всички обещания: ноктите ми са по-здрави, по-твърди, растат изключително бързо и също така не се цепят и чупят. Най-хубавото е, че успяват да порастат всички на една и съща дължина (преди това имах проблем с показалците и средните пръсти, след употребата на заздравителите за първи път видях ноктите на показалците си на нивото на всички останали) Също така помогна на две мои приятелки – едната се възстановяваше от 6 месеца гел след гел, който беше увредил ноктите ѝ, а другата се опитваше да ги накара да растат по-бързо, защото ги гризеше много и имаше нужда от това. И при двете помогна, което мен само ме радва, Мисля, че разбрахте – препоръчвам с две ръца и се надявам при вас да има същия положителен ефект! Благодаря ви за отделеното внимание, надявам се да съм ви била полезна!


Деси ❤

Advertisements

3 thoughts on “Заздравители на Eveline: [SOS Brittle and broken nails & 8in1 Total Action]

  1. Ооо, ще ги погледна като си свърша този на OPI. Наистина върши страхотна работа, но е доста скъпичък и търся по-евтина алтернатива. Благодаря ти за поста 🙂

    Liked by 1 person

    • Все пак за това сме в блог пространството. ^^ Надявам се да ти свърши също толкова прекрасна работа, колкото и на мен!

      Like

  2. Pingback: Favorites: [September, October & November] | Sonrie al mundo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s