Празни опаковаки: [#2]

IMG_20150616_151116

Здравейте, усмивки!

След голямото местене извадих всичко свършило и събрах достатъчно материал за публикация с празни опаковки. Приятно четене. ^^

Продукти за лице:

IMG_20150616_151608

  1. Avon почистващ гел Naturals с памук и праскова

    Изобщо не останах доволна от този гел, според мен не почистваше достатъчно добре кожата, да не говорим грима (защото се води и дегримьор). Капачката се счупи и доста голямо количество се беше разтекло при едно пренасяне, а на остатъка така и не намерих друга функция и го изхрърлям почти пълно.

  2. Avon маска  Planet spa с кал от мъртво море

    Любима маска, почиства в дълбочина, оставя кожата мека и сияйна, бих повторила покупката.

  3. Avon тоник против пъпки

    Също не съм доволна, почиства кожата, но в дългосрочен план не се бори с пъпките, а и изсушава прекалено много.

  4. Biofresh тоалетно мляко

    Събира прах от доста време, първият ми продукт за почистване на грим, но очите ми не се разбират с тази формула, изхвърлям почти пълно.

Продукти за коса:

IMG_20150616_151824

  1. Regal шампоан и балсам Goat’s milk

    Едни от любимите ми продукти за грижа за косата, мисля пак да си ги закупя, оставят я супер мека, чиста и лъскава. Също обожавам и аромата им, а да не говорим за супер бюджетните цени – <5 лева.

  2. Syoss сух шампоан за мазна коса

    От всички сухи шампоани, които съм пробвала до сега (Шаума и два на Балеа), тези на Syoss са ми любими. Приключих и синята опаковка, която е за обем, не можах да намеря голяма разлика в двата. Сега си взех за проба Batistе и след като си набавя впечатления от него ще направя едно кратко ревю на всички.

Некатегоризирани продукти:

IMG_20150616_151744

  1. Rexona дезодорант против изпотяване

    Върши работа като всички останали дезодоранти, не ми беше особено удобен при пъскане и самата струя, която излиза е малко по-силна, предпочитам тези на Garnier в това отношение.

  2. Bausch & Lomb разтвор за леюо ReNu

    Тук няма много какво да кажа, мини опаковка от разтвора за лещи,перфектна за пътуване.

  3. Avon спрей за крака foot works

    Този спрей се предпоага да неутрализира миризмите, с което за съжаление не се справяше особено добре. Без миризма е, има същите и с различни аромати. Този на мен лично ми мирише само и единствено много силно на алкохол. Не бих повторила покупката.

  4. Avon интимен спрей

    Полезно и удобно, жалко, че вече не се прелага в каталозите.

  5. Avon анти-целулитен лосион Solutions

    Това е старата версия на лосиона, вече имам и новата, която е в червена опаковка. Доволна съм, съчетан с упражнения и много вода върши работа. Естествено не очаквам чудеса, за това не съм и разочарована.

Продукти за грижа за ноктите:

IMG_20150616_152003

  1. Хармония лакочистител

    НИКОГА не купувайте този лакочистител, не върши абсолютно никаква работа, мисля, че дори чистата вода е по-силна от него…

  2. Avon ексфолиант за нокти

    Бях доста доволна от това нещо, също не се предлага вече, но ексфолираше кожичките и ноктите и ги овлажняваше много добре.

Продукти за очи:

IMG_20150616_152114

  1. Avon спирала SuperShock

    Любима спирала, има голяма четчица, която много добре разделя мисглите и им дава обем. Това ми е четвърта опаковка от нея.

  2. Golden Rose очна линия

    Първата ми очна линия, удобна четчица, но като тряйност и наситеност съм по-доволна от тази на Impala.

  3. Meybelline спирала The falsies volum’ express

    Също много хубава спирала, но съм разочарована от това, че изсъхна прекалено бързо, а не е супер евтина.

Продукти за устни:

IMG_20150616_152223

В тази категория влизат три балсама за устни. Първият е на Oriflame и беше страхотен, но е доста по-скъп от останалите два. Хидратира за дълго и оставя устните меки и подхранени. Същото мога да кажа и за този на Rose of Bulgaria. Бюджетен вариант, мирише на ванилия и е просто страхотен за напукани устни. Този по средата не бих купила отново, не върши никаква работа.

Деси ❤

3 thoughts on “Празни опаковаки: [#2]

  1. Ramainya pencacai ubn hantar koyna…rupenma ramai lagi yang bangang patutlah pemimpin ubn ni selesa sangat mentekedarah harta rakyat.Lagi ramai orang bangang kat negara ni, lagi lama ubn jadi firaun.

    Like

Leave a comment