About

large

Казвам се Десислава.
Този блог ще бъде моят начин да споделям различните неща, от които се интересувам с вас, а те са: блогове за красота, книги, сериали, технологии, готвене, здравословно хранене, спортуване и от позитивно мислене.

Темата за красотата ще е една от главните, които ще намерят място в този блог. Започнах да се интересувам от красота и всичко свързано с нея преди три години. Търсейки маска за лице попаднах на бюти канала на Мишел Фан. Започнах да гледам клипчетата ѝ, от там и на други чуждестранни влогърки и така до ден днешен. Скоро след това намерих и българските бюти блогове. С огромен интерес ги следя с чаша кафе всяка сутрин. Толкова са интересни, че понякога се ядосвам защо кафето ми свършва толкова бързо, а имам още толкова много нови статии за прочит. Няколко години след това ми се прииска и аз да имам едно такова свое местенце и ето ме тук. ^^

От готвене се интересувам от горе-долу също толкова време. Започнах с кекс с лимонада 😀 и от тогава постоянно търся нови рецепти, експериментирам и творя. Кухнята е мястото където разпускам. Действа ми страшно успокояващо.

Книгите и сериалите са друга моя много голяма слабост. Мога да прекарвам часове в четене или висене пред компютъра, в компанията на някой нов сериал без да ми омръзне.

Надявам се някой да намери вдъхновението, което аз търсих толкова дълго време при мен и да му бъде приятно да бъде с моите мисли.

Уча и обожавам испанския език, за това и избрах името на блога да е на него. Преводът е “Усмихни се на света”. Силно се надявам блогът ми да ви кара да се усмихвате повече! (:

Деси ❤

Advertisements

3 thoughts on “About

    • Hi, I know that an English version will ease the reading of my posts, but I don’t feel comfortable writing in English, because I don’t know it very well. Thanks for the suggestion though, I will try to catch up and I will try to write. 🙂

      Liked by 1 person

  1. Pingback: Как да се подготвим за изпит по език |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s